Pecha Kucha Göteborg 6 mars

Varför rulla ut röda mattan när du kan ha ett interaktivt golv?

Sedan mitt senaste besök på Pecha Kucha för ett år sedan har jag som ni vet live prototypat fram verktyget Coachomaten. Från gatukrita till utveckling av ett skriv- och suddbart golv som inte kladdar, det fanns liksom inget. Av en händelse har jag också hunnit produkttesta det i och med de transporter med 500 kg mjöl som nästan dagligen, körde över golvet under Stockholm Design Week. 

I samband med mitt deltagande under Träffunkt Idrott/ Nordic health på Svenska Mässan i Göteborg den 5-7 mars, gör jag nu åter en Pecha Kucha. På 20 slides á 20 sekunder ska jag för första gången sammanfatta mitt arbete med Coachomaten. Visa att den blivit verklighet och att den fungerar - Oavsett du är på väg att trilla av pinnan eller har svårt att komma upp på den, oavsett om du är student eller president. 

Välkommen nästan längst upp på Avenyns vänstra sida. Det blir i vanlig ordning fullt när de olika innovatörerna gör varsin Pecha Kucha på Pecha Kucha Night Göteborg. Kom i tid om du vill ha sittplats eller ta plats i baren. Jesper Larsson på Double Happiness välkomnar
i samarbete med internationellt prisbelönade arkitektbyrån Klein Dytham och
ADA Sweden som arbetar för att främja kreativa näringar. Även TEDxGöteborg, communityn av tänkare och doers har så klart ett finger med i spelet.

Blir du nyfiken kan du sedan ta med dina kollegor och prova Coachomaten live på Svenska Mässan dagen efter. Risken är stor att du sedan bokar  förändringsföreläsningen "Skriv där du står” - i sin helhet. Varför inte inkludera en introduktion i verktyget Coachomaten när du ändå är igång, det suddbara golvet som går att gå på utan att kladda. Varje bokning genererar en fri street-coaching för unga. I den landar allt från prestationsprinsessor och föräldrar till de som har svårt att hitta vägar in och alla de som på något sätt verkar i de målgrupperna. 

By the way deltog Coachomaten som hemlig gäst i Moderna Kompetensers livepodd under mässan Personal och Chef som gick samtidigt med Möten och Event på Kistamässan i veckan. Terese Ellnestam, Grafic recorder sammanfattade inslaget. Väver in den i min Pecha Kucha presentation tänker jag.

Dörrarna öppnas 19.30 och första talet drar igång kl. 20.20

Pecha Kucha #56
Double Hapiness, Skanstorget 5B, Göteborg
Coachomaten_PersonalochChefjpgGrafant_Ciachomaten_PersonalochChef_MtenEventjpg