Springtime! Kulturnatt startade utomhussäsongen

Under Kulturnatt Stockholm, på Plattan, utanför Kulturhuset, Sergels Torg, startade Coachomaten utomhussäsongen och fick sin yngste gäst någonsin. En femårig pojke som önskade sig mindre dataspelstid. Varför undrade jag.

- För att jag äter så dåligt framför datorn. 
- Vad vill du göra istället, frågade jag
- Jag vill leka mer på riktigt med min familj och med mina kompisar.

Det visade sig att pappan reste mycket i sitt arbete och mamman hade mycket att göra med att ta hand om hemmet och lillebror. 

- Men jag tycker om att hjälpa till också, diska och sånt, svarade pojken.
Och mamma och pappa önskade mer familjetid och gör nu plats for det. 

Coachomaten poppar nu upp utomhus. Vill du också bidra till att vända trenden av ungas ohälsa som gått käpprätt ner sedan 2012. Boka Coachomaten, en interaktiv föreläsning eller ett event. Jag kan inte göra det här utan er. Du kan också swisha ett bidrag på 070 798 44 29

Tim_Bergling_Avicii_LonelyTogetherpng